Лайм

Актор з "Дивних див" ліг на четверту операцію - і все через рідкісну хворобу

Шепелявість актора в серіалі здається кумедною, та в житті йому не до сміху

Дастін з серіалу "Дивні дива" (Гейтен Матараццо) поділився з читачами в Instagram свіжим знімком з лікарні - на 17-річного хлопця чекає вже четверта операція. Вся справа в рідкісному захворюванні, про яке Матераццо вже розповідав раніше. Це через нього у актора неправильно розвиваються кістки черепа, ключиці та відсутні верхні зуби.

З народження хлопець страждає від ключично-черепної дисплазії. Захворювання є спадковим і впливає на формування кісток черепа і ріст зубів, деколи навіть залишає людину без виражених ключиць. Саме хворобою пояснюється шепелявість актора, однак якщо в серіалі вона здається кумедною, то в житті йому не до сміху.

Фото: instagram.com/gatenm123

За словами підлітка, через хворобу більшість зубів у верхньому ряду не виходять назовні. Відповідно, молочні зуби не можуть випасти самостійно, звільнивши місце для постійних. Тому йому і довелося знову лягти на операційний стіл.

Захворювання не завадило Матераццо зробити свою мрію реальністю. Він не тільки став актором, але зіграв уже в трьох сезонах одного з найпопулярніших серіалів світу. При цьому, як зізнається підліток, кастинги даються йому нелегко.

"Це одна з головних причин, чому мені не дають ролі - шепелявість, проблеми з зубами і мій ріст. Я ходжу на прослуховування тричі на тиждень, і нічого, постійне "ні", - говорить актор. При цьому люди з оточення Матераццо запевняють хлопця, що світле майбутнє в цій професії ще попереду.

За життям підлітка у соцмережі стежать 13 з гаком млн користувачів. Під новим постом актора зібралися тисячі коментарів, в яких читачі бажають йому здолати наслідки хвороби і радувати глядачів новими успіхами в кіно.

  • Раніше ми поспілкувалися з харків'янином Андрієм Івченко, також зіркою 3 сезону "Дивних див". Актор родом з України погодився відповісти на кілька запитань про свій переїзд до США та будні у кіноіндустрії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї