Лайм

У США знімають нову "Матрицю" з тими ж героями - як змінилися Нео, Трініті і інші актори

Як зараз виглядають зірки культового фільму

Нещодавно стало відомо, що в американському місті Сан-Франциско повним ходом йдуть зйомки нової частини легендарної "Матриці". Ми вирішили пригадати, якими були актори цього фільму раніше, і подивитися, чи сильно вони змінилися зараз.

Американці масово діляться в соціальних мережах знімками Кіану Рівза і режисера Лани Вачовскі. Судячи з цих фото зі зйомок, Нео постане на екрані в дещо зміненому образі.

Колись ідеально охайний і гладко поголений Рівз відростив довге волосся, не голиться і ходить в мішкуватому одязі. Шанувальники припускають, що частково ця недбалість в зовнішньому вигляді викликана образом актора у новому фільмі. Що ж, як то кажуть, поживемо - побачимо.

Відомо, що в картині з'являться також і інші зірки попередніх частин "Матриці": Керрі-Енн Мосс і Джада Пінкетт Сміт знову зіграють персонажів Трініті і Ніобе. А ось актора Х'юго Уівінга, відомого глядачам за роллю агента Сміта, прихильники франшизи в кадрі, на жаль, не побачать .

Керрі-Енн Мосс змінилася не дуже сильно. Правда, незначні зморшки, погляд та інші деталі явно видають той факт, що актриса стала значно старше. Але треба визнати, що це зовсім її не псує.

Що стосується Джади Пінкетт, вона практично не змінилася. Зірка стала виглядати ще яскравіше, ніж в юності. Цікаво, яким буде її образ в кінострічці? І чи збереже її героїня свою фірмову зачіску?

А ось Х'юго Уівінг, якого, на жаль, не буде у фільмі, змінився найбільше. У бородатому сивому чоловікові насилу можна впізнати пещеного агента Сміта.

Також у фільмі з'являться і інші знамениті актори, відомі по іншим фільмам. Наприклад відомо, що лиходій "Аквамена" Яхья Абдул-Матін II приєднається до франшизи. Правда, його роль поки не розголошується. Участь в проекті підтвердив і Ніл Патрік Харріс, актор серіалу "Як я зустрів вашу маму". З чуток, глядачі зможуть побачити в новій "Матриці" і зірку серіалу "Мисливець за розумом" Джонатана Гроффа.

  • Фани Кіану Рівза дізналися дату виходу нової "Матриці" і впали в істерику - на прем'єру потраплять не всі, і це вам не між синьою і червоною таблеткою вибирати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї