Лайм

5 свіжих фільмів до Дня святого Валентина під ковдрою

Що подивитися удвох ввечері 14 лютого

Душевні фільми в День святого Валентина - не найгірша спосіб провести час зі своєю половинкою. Якщо до цього ви завжди проводили вечір свята в галасливих ресторанах, на вечірках або ще де-небудь, спробуйте цього року просто залишитися вдома, насолодитися тишею, затишком і один одним.

Для цього вам знадобляться: ковдра, різні ласощі та добірка хороших тематичних фільмів. І на той випадок, якщо "Щоденник пам'яті", "Перед сходом сонця", "Брудні танці" або "Привид" вже затерті до дірок, пропонуємо вам п'ятірку свіжих картин, які відмінно доповнять ваш вечір 14 лютого.

"Дощовий день в Нью-Йорку", Вуді Аллен

Юнак з Манхеттена мріє показати своїй коханій з маленького містечка в Арізоні життя в мегаполісі. Доля підкидає йому такий шанс, коли дівчина їде до Нью-Йорка, щоб взяти інтерв'ю у відомого режисера. Ось тільки негода у цей день змінить їхні плани. Втім, як і життя. Назавжди. Якщо ви любитель фільмів Вуді Аллена, неодмінно беріться за його свіжу роботу з Тімоті Шаламе та Ель Фаннінг.

"Хіба не романтично?", Тодд Штраус-Шульсон

Головна героїня цієї комедії давно розчарувалася в коханні і романтиках, але випадкова зустріч з вуличним грабіжником раз і назавжди змінює її прісне життя: втративши свідомість, Наталі прокидається в Нью-Йорку, який зовсім не нагадує їй звичне похмуре місто.

"Божевільна парочка", Джонатан Левін

Шарлотта Філд - завидно проворна і впливова бізнесвумен. Фред Фларскі - не менше талановитий, але дуже схильний до саморуйнування журналіст. Здавалося б, у цієї пари немає нічого спільного. Але чергова зустріч запускає у їхніх життях низку запаморочливих і навіть небезпечних подій.

"Ти мій сумнів", Нахнатчка Кхан

Ще одна романтична комедія, яка вийшла в травні минулого року на Netflix. У центрі сюжету - друзі Саша й Маркус, яким всі передбачали більш серйозні стосунки, адже пара нерозлучна з дитинства. Самі герої про це ніколи не замислювалися, до того ж після школи їхні шляхи розходяться. Через 15 років вони зустрічаються вперше і, здається, тепер вони готові свої відносини переглянути.

"Всім хлопцям: P.S. Я все ще вас люблю", Майкл Фімогнарі

Нова романтична комедія Майкла Фімогнарі стала продовженням історії, описаної в картині "Всім хлопцям, яких я любила раніше" (2018). Фільм вийшов в лютому цього року на Netflix і незабаром отримає продовження з назвою "Всім хлопцям: назавжди, Лара Джин".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї