Лайм

Неллі Уварової - 40: як сьогодні виглядає і чим живе зірка серіалу про Катю Пушкарьову

Якою стала актриса знаменитого телешоу "Не родись красивою"

14 березня знаменитій актрисі Неллі Уварової, відомої глядачам за роллю скромниці Каті Пушкарьової в серіалі "Не родись красивою", виповнюється 40 років. До ювілею зірки ми вирішили дізнатися, як змінилася Неллі за останні роки, чим вона займається і чи готує для глядачів щось новеньке.

Фото: images11.domashnyochag.ru

На момент зйомок "Не родись красивою" Неллі було 25 років. Тоді образ її героїні Каті просто приголомшив публіку. Багато хвалили Уварову за майстерність перевтілення, інші ж були незадоволені її зовнішнім виглядом як на екрані, так і в житті. Чи не змінювалося тільки одне - практично відразу після виходу серіалу Неллі стала просто надзвичайно впізнаваною і популярною. У деяких інтерв'ю вона навіть зізнавалася, що більше не може спокійно зайти в магазин, так як її тут же обступають шанувальники.

Неллі Уварова в образі Каті Пушкарьової Фото: instagram.com/nellyuvarovaxs

Зараз, через 15 років, Уварова дещо змінилася. Актриса поправилася, зробила коротку стрижку і полюбила макіяж. А ось соцмережі так і не припали зірці до душі, офіційного аккаунта в Instagram у красуні все ще немає.

Що стосується особистого життя, Уварова одружена з другим чоловіком, актором Олександром Гришина. Разом вони виховують двох дітей, дівчинку Ію і хлопчика Ігнатія. Перший шлюб Неллі уклала в 2005 році з режисером Сергієм Пікаловим, проте вже в 2009 році цей союз розпався.

Неллі з чоловіком Олександром Фото: instagram.com/nellyuvarovaxs

Акторська кар'єра Уварової триває, вона знімається в серіалах і грає в декількох театрах. Однак, поки що жодна з нових робіт актриси не змогла позмагатися в успішності з її роллю Каті Пушкарьової. Що ж, можливо у 40-річної красуні все ще попереду.

Уварова на зйомках серіалу "Колишня дружина" Фото: instagram.com/nellyuvarovaxs

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї