Лайм

Автори "Гри престолів" з'явилися в новій серії "Західного світу" - здається, там був і Дрогон

Схоже фанатська теорія щодо популярних серіалів HBO сподобалася і їх шоураннерам

Пам'ятайте фанатську теорію, згідно з якою Вестерос - лише ще один тематичний парк всередині серіалу "Західний світ"? Схоже, вона сподобалася навіть його авторам, і ті вирішили побалувати глядачів черговим крутим камео шоураннерів.

Девід Беніофф та Ден Вайсс з'явилися у третій серії третього сезону "Західного світу", яка вийшла в ефірі HBO 22 березня. Сценаристи "Гри престолів" зіграли епізодичні ролі техніків компанії Delos. І, здається, глядачі навіть помітили там Дрогона - улюбленця серед драконів Дейнеріс Таргарієн.

Згідно з сюжетом серіалу, компанія Delos, володіє парками розваг, населеними людиноподібними андроїдами. Кожен з них стилізований під різні епохи: Дикий Захід, Японія часів самураїв, Британська Індія та інші. Чим займалися техніки, зіграні Беніоффом та Вайссом, не відомо. Але реверанс у бік "Гри престолів" глядачі не проґавили. Адже крім сценаристів у кадрі з'явився і робот-дракон.

В епізоді згадується, що дракона планує купити певний стартап у Коста-Ріці, і глядачі розцінили це як відсилку до Дрогона. Фанатську теорію про нереальний Вестерос підкріпив і той факт, що для Беніоффа та Вайсса це не перші епізодичні ролі в серіалах HBO. Раніше сценаристи вже з'являлися у фінальному сезоні свого ж проекту - в ролі здичавілих.

"Західний світ", 3 сезон Фото: hbo.com

  • Всі вже забули про фінал "Гри престолів", а актриса Емілія Кларк раптом зважилася на зізнання - каже, розчарована. При цьому не тільки сюжетною лінією Дейенеріс Таргарієн.
  • Раніше стало відомо, що творці "Чорнобиля" випустять серіал за відомою відеогрою. Крейг Мейзін та HBO подарують життя сюжету The Last of Us.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї