Лайм

Маколей Калкін погодився повернутися на екрани заради постільної сцени з 71-річною актрисою

Перші подробиці про 10 сезон "Американської історії жахів" виявилися дуже пікантними

Вперше за довгий час зірка "Сам удома" Маколей Калкін бере участь в гучному проекті: 39-річний актор приєднався до 10-го сезону "Американської історії жахів". Творець серіалу Райан Мерфі запропонував йому "дуже круту і божевільну роль", про що розповів виданню E!

Фото: instagram.com/culkamania

"Я сказав йому, що його чекає божевільна еротична сцена сексу з Кеті Бейтс. Він зробив паузу і відповів: "Це схоже на роль, для якої я народжений". Отже, він приєднався до нас прямо в той момент", - розповів Мерфі.

Кадр з серіалу "Амерірканская історія жахів: Шабаш"

71-річна володарка "Оскара" грає в "Американської історії жахів" з 3 сезону, а Калкін з часів фільму "Клубна манія" (2003) знімався тільки в епізодичних ролях. Такий стан речей американський сценарист, режисер і продюсер має намір виправити.

"Мені завжди подобалися роботи Маколея Калкіна. Мені сподобалося все, що він зробив. Мені подобається, як він грає в "Сам удома". Мені також подобалися старі і більш свіжі речі, де він знімався. І він деякий час не працював. Ми чекаємо закінчення кризи. Всы сценарії написані, і я радий, що він зіграє цю роль. Я хочу багато з ним зробити, якщо він захоче працювати, тому що я думаю, що він чарівний і цікавий, у нього є душа. У Маколея Калкіна є і світло, і темрява, і мене це приваблює", - пояснив він.

Інших подробиць про майбутній сезон серіалу Мерфі не повідомив, але раніше в інтерв'ю The Wrap він проговорився, що йому доведеться переосмислити деякі аспекти історії, тому що погода грає в ній важливу роль.

"Багато що з того, що я збирався знімати, залежало від дуже специфічного моменту, це було погодозалежне шоу, - сказав він. - Тому тепер я не знаю, що робитиму далі з цим шоу. Я не знаю, чи буду прискорюватися, або почекаю до наступного року, щоб знімати цей сезон".

  • Раніше Маколей Калкін розповів про бажання стати батьком. Всупереч пересудам про пропаще життя, актор тихо і мирно живе з коханою жінкою і домашніми тваринами.
  • Також Калкін знову заступився за Майкла Джексона і розповів, як проводив час з покійним співаком. Він наполягає, що старший товариш ніколи не робив з ним нічого дивного.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї