Лайм

Кіану Рівз назвав єдину причину повернення до ролі Нео в "Матриці 4"

55-річний актор вважає сценарій майбутнього фільму приголомшливим

Через 16 років після завершення культової фантастичної трилогії "Матриця" режисерці Лані Вачовскі вдалося зібрати оригінальний акторський склад для роботи над четвертим фільмом. Зірки "Матриці" - Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс - зізналися, що повернення історії було для них сюрпризом, але сценарій проекту був надто гарним, аби від нього відмовитися.

Фото: imdb.com

"Я ніколи не думала, що це станеться, - розповіла виданню Empire 52-річна виконавиця ролі Трініті. - Коли сценарій до мене потрапив таким, яким він є, - з неймовірною глибиною, цілісністю і артистизмом, які тільки можна собі уявити, я подумала: "Це подарунок". Це було просто дуже захоплююче".

55-річний Рівз підтвердив, що його враження було таким самим. "Лана Вачовскі написала прекрасний сценарій і чудову історію, яка знайшла у мене відгук. Це єдина причина зробити це. Працювати з нею знову просто приголомшливо. Я думаю, в цій історії є щось значуще, що може нас збагатити", - розповів актор.

Сценарій для фільму "Матриця 4" Лана Вачовскі написала разом з автором "Хмарного Атласу" Девідом Мітчеллом і письменником Александаром Хемоном. Виробництвом та дистрибуцією фільму зайнялися Warner Bros. і Village Roadshow Pictures, робота була запущена в 2020 року, а реліз запланований на травень 2021 року.

  • Зірка серіалу "Мисливець за розумом" зіграє в новій "Матриці". У мережі жартують, що у агента Холдена Форда є всі шанси перетворитися на агента Сміта.
  • Раніше аферисти використовували Кіану Рівза і зірку "Чорної пантери" для брехливої реклами. Виявилося, актори допомогли "благодійної організації", про яку навіть не знали.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї