Лайм

7 зірок кінохітів СРСР, яких сьогодні не впізнати

Як змінилися знамениті радянські актриси

Ви, напевно, пам'ятаєте таких кіношних красунь, як Мері Поппінс, Констанція, хороша дівчинка Ніна. Але чи знаєте ви, як змінилися актриси, які багато років тому виконали ці ролі?

Маргарита Терехова. Красуня, яка виконала роль Міледі в картині "Д'Артаньян і три мушкетери", з роками змінилася досить сильно. На жаль, з початку 2000-х років творча активність актриси почала знижуватися через хворобу Альцгеймера. Останні публічні виступи Терехова провела в 2011 році, ну а зараз в 77 років вона вже не може самостійно пересуватися, тому на публіці не з'являється.

Фото: Терехова в ролі Міледі в фільмі "Д'Артаньян і три мушкетери"

Фото: Сергій Іванов / MK.ru

Світлана Світлична. Зірка знаменитої комедії "Діамантова рука" стала знаменитою саме після цієї картини. Коротка роль Світличної виявилася настільки яскравою, що стала перепусткою у світ кіно. Світлана знялася в безлічі фільмів, також актриса продовжує працювати і до сьогодні. Зараз Світлані 80 років.

Фото: Світлична в ролі Анни Сергіївни в комдив "Діамантова рука"

Фото: instagram.com/svetlana__svetlichn

Олена Проклова. Зірка "Міміно" теж не перестає трудитися в світі кінематографа і телебачення. Наприклад, в 2020 році Олена взяла участь в зйомках реаліті "Останній герой", ставши найбільш дорослою зіркою програми (66 років). До речі, це вже друга поява Проклової на цій передачі, вперше актриса приїхала на шоу в 2002 році.

Фото: Проклова в фільмі "Міміно"

Фото: instagram.com/alenaproklova

Наталія Варлей. "Хороша дівчинка Ніна" з кінострічки "Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика" практично не знімається в кіно, але зате активно працює на телебаченні. Також Варлей написала книгу "Канатоходка. Автобіографія", де в одній з глав звинуватила кінорежисера Леоніда Гайдая в сексуальних домаганнях. Дружина покійного режисера відмовилася коментувати цю заяву. 22 червня Варлей виповнилося 73 роки.

Фото: Варлей у фільмі "Кавказька полонянка"

Фото: instagram.com/nvarleiofficial

Еліна Бистрицька. Актриси, яка зіграла Аксинью в легендарному фільмі "Тихий Дон", вже, на жаль, немає в живих. Все життя вона присвятила творчості, грала в кіно і театрі, співала. Померла Бистрицька в 2019 році від важкої хвороби, їй був 91 рік.

Фото: Бистрицька у фільмі "Тихий Дон"

Фото: instagram.com/elinabystritskaia_fan

Наталя Андрійченко. Красуня, відома за роллю Мері Поппінс, не з'являється на екранах вже майже 10 років. Андрійченко досі любить творчість, але, судячи з усього, вирішила поставити її на паузу. Зате жінка багато подорожує, практикує ветератіанство, сироїдіння і займається йогою. Зараз актрисі 64 роки.

Фото: Андрейченко в образі Мері Поппінс

Фото: instagram.com/natalya_andreychenko

Ірина Алфьорова. Чарівній Констанції з фільму "Д'Артаньян і три мушкетери" зараз 69 років. Вона продовжує зніматися в кіно і грати в театрах. Також Алфьорову можна побачити в музичних кліпах. Наприклад, вона з'явилася в роликах на пісні Олександра Сєрова "Ти мене любиш" і Ігоря Крутого "Кришталевий келих".

Фото: Алфьорова в ролі Констанції

Фото: twitter.com/IrAlferovaGroup

  • У червні актриса Наталія Селезньова, та сама "хороша дівчинка Ліда" з комедії Гайдая, відзначила свій 73-й день народження. Читайте також на theLime, як живе і про що шкодує сьогодні знаменитість.
  • Фільм про пригоди студента Шурика знає практично кожен. Але не всім відомо, що головний герой міг бути зовсім іншим. Більш того, у нього навіть могло бути інше ім'я. Читайте на theLime 8 фактів про фільм "Операція И" , про які не знали навіть великі шанувальники Гайдая.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї