Лайм

Дівчина вирішила похвалитися каблучкою і поклала її на ніс собаки, але улюбленець зірвав її плани

Наречена явно не очікувала такого повороту подій

Користувач сайту Reddit захотіла оригінально повідомити, що вона виходить заміж. Дівчина поклала на мордочку свого пса обручку, щоб зробити гарне фото. Але здійснити задумане їй не вдалося.

Весь процес дівчина зняла на телефон і поділилася роликом з іншими реддіторами. Спочатку улюбленець покірно виконував команди господині, але коли за кадром пролунав чоловічий голос, песик з'їв колечко. "Хіба щось може піти не так, якщо я покрасуюся своєю каблучкою?", - написала користувач з ніком DanyHeatley50in07.

Дівчина не очікувала такого повороту подій і тому швидко забула про красиву фотографію. Ролик потішив користувачів сайту і вони почали залишати жартівливі коментарі.

"Може, твій хлопець передумав і спеціально дав псу команду з'їсти каблучку?", "Не переживай, ти розлучилася з нею ненадовго!", "Блін, ну це правда смішно! Сподіваюся, твій пес в порядку!", - пишуть реддітори.

  • Мешканка США на ім'я Христина Міллер готуючись до свого весілля захотіла зробити незвичайний букет нареченої. Замість традиційних троянд дівчина вирішила зірвати квіти, що ростуть на їх з майбутній з чоловіком ділянці. Ось тільки ця ідея закінчилася для неї плачевно.
  • Читайте також на theLime, історію дівчини, яка дізналася про невірність нареченого напередодні весілля. Наречена вирішила не скасовувати церемонію, а викрити зрадника перед усіма гостями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео