Лайм

У головній різдвяній ялинці Нью-Йорка знайшли крихітну сову, і це її найкраща прикраса

Фото милої пташки закохують з першого погляду

Чарівна сова на ім'я Рокфеллер стала справжнім символом Різдва, коли робочий виявив її в пухнастих гілках 22-метрової ялинки Рокфеллер-центру в Нью-Йорку, пише NY Post.

Фото: Ravensbeard Wildlife Center

Пухнасту сову знайшли під час установки святкового дерева. Незабаром після цього чоловік подзвонив до центру захисту тварин і запитав, чи приймають вони сов для реабілітації. Так почалося чудове спасіння пташки, яка прожила без їжі і води три дні.

Фото: Getty Images

Фото: Ravensbeard Wildlife Center

Незважаючи на невеликий розмір, Рокфеллер - дорослий північноамериканський мохноногий сич. Такі птахи виростають всього до 13 см у висоту і важать близько 80 грамів, тому їх часто приймають за совенят.

"Це така зворушлива різдвяна історія - ялинка з сюрпризом", - розповіла співробітниця Центру дикої природи "Вороняча борода" Еллен Каліш, яка першою поділилася фотографіями милої сови. Зараз пташка із задоволенням набиває черевце і чекає огляду ветеринара, щоб повернутися назад до рідного лісу.

Фото: Ravensbeard Wildlife Center

Представники Рокфеллер-центру в свою чергу заявили, що оглядають кожну гілку дерева перед її відправкою в Нью-Йорк, але птахи іноді можуть проникнути в неї під час транспортування.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео