Лайм

Юрист покопався у законах Бельгії та знайшов там рецепт страви зі спаржею - і вельми привабливий

Текст рецепта знаходився в законодавстві про ціноутворення в медицині

Спаржа досить популярна в Бельгії, і рецепти з цим продуктом можна зустріти де завгодно, навіть серед законів та указів. Судячи з усього, текст був випадково скопійований і вставлений в законодавство країни, але ця знахідка повеселила місцевих юристів.

Адвокат Морган Моллер виявив на офіційному порталі Moniteur Belge, де публікуються прийняті в Бельгії закони, поетапний рецепт гратена зі спаржі. Він знаходився в розділі сайту про ціноутворення в медицині та складався з шести пунктів, пише BBC.

Фото: pixabay.com

"Мені часто кажуть, що Moniteur Belge марний, але там ви знайдете все: закони, постанови, рецепти, що завгодно", - говорить адвокат.

Інший юрист зізнався, що він часто зустрічає помилки в тексті та заголовках, але рецепти - ніколи. Адвокат у кримінальних справах Фабріс Гуттадаврія назвав появу рецепта серед законів "досить дивною". "Потрібно задатися питанням, що сталося, щоб таку величезну помилку допустили на офіційному сайті", - вважає він.

Наразі рецепта на сайті немає, його видалили, оскільки він "не має юридичної сили", але він аналогічний тексту методу приготування гратена з сайту Marmiton .

  1. Розігрійте духовку до 250°, термостат на 8-9.
  2. Промийте і очистіть спаржу. Потім варіть її близько 30 хвилин у великій кількості у підсоленої води (три чайні ложки солі).
  3. В іншій каструлі доведіть до кипіння вершки та додайте томатну пасту, а потім - трохи паприки, солі і перцю.
  4. Змастіть ємність для випікання маслом, викладіть туди спаржу, залийте її отриманим соусом і зверху додайте сир канталь.
  5. Випейкате в духовці при 230° 15-20 хвилин, термостат на 7-8.
  6. Смачного!

Читайте також на theLime, як ведуча новин на аргентинському каналі переплутала письменника Вільяма Шекспіра, який помер понад 400 років тому, з його британським тезкою, який пішов з життя цього тижня. 81-річний чоловік став одним з перших людей, які отримали щеплення від коронавірусу, тому про його смерть написали багато ЗМІ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео