Лайм

З'явилося відео з капсули Джеффа Безоса у космосі, і це новим мем "очікування-реальність"

Політ найбагатшої людини за межі Землі тривав трохи більше 10 хвилин

20 липня компанія Blue Origin мільярдера Джеффа Безоса здійснила свій перший суборбітальний політ з пасажирами на борту корабля New Shepard. Серед них був і сам Безос, також відомий як засновник Amazon і найбагатша людина планети. Ракета-носій стартувала з ранчо бізнесмена в Техасі, після чого капсула з екіпажем піднялася на висоту 100 км над рівнем моря і повернувся на Землю. Політ тривав трохи більше 10 хвилин, з яких у команди Безоса було менше двох, щоб помилуватися планетою в ілюмінаторі.

Незабаром після повернення на Землю Безос показав підписникам в Instagram, якими були ці миті всередині капсули New Shepard. І це той випадок, коли думаєш, що бізнесмен щасливчик, бо мав можливість кілька хвилин милуватися Землею через ілюмінатор і робити кращі фото в своєму житті, а потім бачиш, що відбувалося у кабіні екіпажу насправді.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Jeff Bezos (@jeffbezos)

В Blue Origin політ назвали успішним і вже заявили, що до кінця року здійснять ще два схожих польоти, адже компанія вже отримала замовлення майже на $100 млн.

  • Разом Джеффом Безос за межі планети вирушили його брат Марк, а також двоє щасливчиків - 18-річний випускник з Нідерландів Олівер Демен та 82-річна льотчиця Уоллі Фанк - жінка чекала можливості побувати в космосі 60 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Кіт Сирський став зіркою соцмереж і "отримав" документ в "Дії": історія мишолова з передової

Кіт Сирський прославився в мережі завдяки військовому Роману Синіцину, а тепер хвостик став обличчям застосунку "Дія"

Оперна співачка виступила перед бійцями на фронті і здивувала місцевих собак: смішне відео

Білоруська оперна співачка Маргарита Левчук разом із "Культурним десантом" виступила перед українськими захисниками - її арія здивувала навіть собак

Андрій Хливнюк з ударним БПЛА потролив Рому Звєря, який співав для окупантів на Донбасі

Андрій Хливнюк дотепно відповів на виступ Романа Білика з гурту Звєрі перед російськими окупантами - лідер Бумбокс записав відео