Лайм

Український ведучий Костянтин Грубич та його сім'я захворіли на коронавірус

Ведучий розповів про симптоми хвороби

Український телеведучий Костянтин Грубич повідомив, що він та його сім'я заразилися коронавірусом. За словами журналіста, найбільша ймовірність зараження - в поїзді.

Про хворобу Грубич написав на своїй сторінці в Facebook. "Сама ідея зробити тест виникла як перестраховка перед виходом на роботу після відпустки. Протягом поїздки на Шацькі озера в нашій родині сталася як нам думалося застуда - у кожного за своїм сценарієм", - поділився ведучий.

Костянтин Грубич з дружиною Фото: facebook.com/nejnich

"Почала донька Влада – чотири дні сильно боліло горло і нежить. Потім занедужала дружина Світлана – горло, температура 38,2, головний біль, кашель. Син Ярослав почав кашляти, але без температури, на оці проявився кон’юктивіт, боліла голова. Мені два вечори було зле, температура була не вище 37,2, кашлю не було, голова боліла і спину ламало – я думав, що обпікся, доки ходив в озері по 200 метрів до глибини", - розповів Грубич.

Оскільки симптоми стали швидко проходити, сім'я ведучого подумала, що це ГРВІ. Після повернення до Києва дружині телеведучого стало гірше: почався кашель, ознаки гаймориту і скачки температури. Погано стало й синові Ярославу. Лікар наполіг на тесті.

Сам же Костянтин симптомів майже не відчував, але після здачі ПЛР-тесту з'ясувалося, що він хворий на коронавірус. Позитивний результат також показав тест дружини. У дітей - негативні.

"Ставити крапку в нашій історії ой як рано. Прислухаюсь до себе і до членів родини. Нікому не відомо, як вірус поводитиметься далі, і тому своєму відносно нормальному самопочуттю радію обережно. Дай Бог, щоб на цьому все і закінчилося. Всі сили кидаємо на одужання Свєти", - зазначив Грубич.

Костянтин Грубич з сім'єюФото: facebook.com/nejnich

  • Заразилися коронавірусів Олена Кравець розповіла, як переносить хворобу . У актриси "Кварталу 95" була легка форма захворювання.
  • Телеведуча Марічка Падалко розповіла про симптоми коронавируса , який перенесла на початку серпня разом з двома дітьми. Вона детально описала симптоми, поскаржилася на труднощі діагностики і розповіла про лікування інфекції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"