Лайм

Тіна Кароль з'явилася на сторінках Vogue і розповіла про доленосну зустріч

Співачка приміряла кілька сміливих образів

Тіна Кароль стала героїнею вересневого номера української версії журналу Vogue. Співачка прикрасила сторінки глянцю, а також дала інтерв'ю, в якому була порушена тема її особистого життя.

Для фотосесії артистка приміряла кілька сміливих образів, підкресливши свою сексуальність. В нарядах Dior, Saint Laurent, Miu Miu і Frame Тіна відчувала себе легко і невимушено. Зйомка проходила в Нью-Йорку, а її автором виступив фотограф Грег Суолс, який співпрацював з Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер та Кеті Перрі, пише Vogue UA.

Шкіряний комбінезон, Dior Фото: vogue.ua

Крім зйомки Тіна Кароль дала інтерв'ю. Журналісти видання торкнулися теми особистого життя співачки, яке цікавить шанувальників не менше, ніж творчість поп-виконавиці.

Після смерті чоловіка Тіна так і не змогла побудувати нові стосунки. Дуже міцні і нерозривні почуття пов'язували співачку з її покійним чоловіком Євгеном Огіром. Протягом семи років співачка свято зберігає пам'ять про кохану людину.

Бавовняна сорочка, Frame Фото: vogue.ua

Зустріч з Євгеном Тіна вважає доленосною, він з'явився в той момент, коли співачка найбільше потребувала підтримки.

"Він фактично витягнув мене з усіх бід. Якби не Женя, могла б не статися та Тіна Кароль, з якої ви сьогодні спілкуєтеся. Зустріч з Женею - це доля, не кожному так щастить. Що уготовано мені далі - не знаю. Я в цьому сенсі фаталістка", - зізналася артистка.

Вовняний пуловер, Miu Miu Фото: vogue.ua

Сукня з віскози і поліаміду, Galvan London Фото: vogue.ua

  • Тіна Кароль поділилася зворушливою публікацією в день народження померлого чоловіка Євгена Огіра - 14 листопада продюсерові могло виповнитися 40 років.
  • А також розповіла, як їй вдалося пережити смерть чоловіка. Справитися з горем їй допомогла молитва. Саме звернення до Бога допомогло Тіні не падати духом і зрозуміти, що у неї є сенс життя - син Веніамін.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита