Лайм

Вєрка Сердючка випустила міні-альбом Sexy - у платівці всього 4 треки

Всі пісні в альбомі записані англійською мовою

Український артист Андрій Данилко, який виступає під сценічним ім'ям Вєрка Сердючка, презентував міні-альбом. Нова платівка музиканта отримала назву Sexy і містить чотири композиції.

Прем'єра альбому відбулася в п'ятницю, 4 вересня, на всіх цифрових майданчиках. Спочатку платівка повинна була вийти в березні-квітні напередодні Євробачення-2020, але через пандемію реліз був перенесений. Всі пісні в альбомі записані англійською мовою і присвячені аудиторії пісенного конкурсу.

Обкладинка альбому Фото: instagram.com/v_serduchka

Про новий альбом стало відомо в лютому 2020 року, коли в одному з інтерв'ю Данилко зізнався, що на концертах, які вони влаштовують спеціально для Євробачення, йому не вистачає англомовних пісень, тому вирішено було випустити міні-альбом з піснями англійською мовою.

Запис платівки проходив у Швеції, над ним працювали Андреас Ерн, Кріс Уейл і Пітер Бострем. У міні-альбомі Sexy чотири песні - Swedish Lullaby, Sexy, Disco Kicks і Make It Rain Champagne, яка вже встигла розірвати літні танцполи.

Вєрка Сердючка - Swedish Lullaby

Вєрка Сердючка - Sexy

Вєрка Сердючка - Disco Kicks

Вєрка Сердючка - Make It Rain Champagne

  • 4 вересня також прем'єрить Настя Каменських. Співачка презентувала кліп на трек A HUEVO з нового іспаномовного альбому Ecléctica. Пісня містить автентичні елементи мексиканської та української культур.
  • Раніше рок-гурт The Hardkiss та хітмейкер Monatik зважилися на спільну творчість. Музиканти записали україномовний трек "Кобра" і зняли на нього атмосферний кліп.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"