Лайм

Памела Андерсон назвала жартом шлюб з Джоном Пітерсом - тепер вона зустрічається з охоронцем

Актриса стверджує, що ніколи не була дружиною 74-річного продюсера

Особисте життя Памели Андерсон знову опинилася в центрі уваги. Через 7 місяців після розлучення з четвертим чоловіком Джоном Пітерсом 53-річна зірка "Рятувальників Малібу" назвала їх 12-денний шлюб жартом. При цьому джерело повідомило виданню People, що Памела вже якийсь час зустрічається зі своїм охоронцем Деном Хейхерстом.

Фото: @pamfoundation / Twitter

"Вони [з Хейхерстом] були разом протягом усього карантину. Вона дуже щаслива, а він допомагає їй ремонтувати будинок на острові Ванкувер", - сказав інсайдер.

В Twitter Андерсон прояснила відносини з 74-річним Джоном Пітерсом, якого вважають її четвертим чоловіком.

"Памела Андерсон ніколи не була одружена з Джоном Пітерсом, - йдеться в повідомленні. - Пітерс - довічний друг сім'ї. Без образ - ні шлюбу, ні розлучення, просто дивний театралізований обід. У Памели гарне почуття гумору".

У січні 2020 року стало відомо, що зірка Playboy таємно вийшла заміж за успішного голлівудського продюсера Джона Пітерса. У той час представник Памели підтвердив їхній союз, заявивши, що вони "дуже люблять одне одного". Повідомлялося, що Андерсон і Пітерс одружилися на приватній церемонії в Малібу, в тісному колі друзів і близьких. Через 12 днів, однак, Андерсон пішла від чоловіка, відклавши оформлення свідоцтва про шлюб. Пізніше Пітерс заявив, що блондинка зробила йому пропозицію, щоб розплатитися з величезними боргами.

  • Раніше Памела Андерсон повністю роздяглася для реклами веганських сумок. Актриса вирішила відстоювати права тварин за допомогою своєї краси.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування