Лайм

Софі Лорен вперше за 11 років знялася в кіно - їй уже пророкують "Оскар"

86-річна актриса зіграла головну роль фільмі "Життя попереду"

Софі Лорен повертається на екрани після десятирічної перерви: 13 листопада на Netflix виходить драматичний фільм "Життя попереду", в якому 86-річна італійська зірка виконала головну роль.

Фото: Getty Images

Оскароносна акторка зіграла мадам Розу - літню єврейку, яка пережила Голокост. Вона допомагає виховувати дітей повій, і один з її підопічних, 12-річний сенегальський сирота Момо, краде з її будинку свічники. За роль мадам Рози Лорен вже пророкують новий "Оскар", який в зв'язку з епідемією коронавірусу перенесли на 25 квітня 2021 року.

"Життя попереду" є екранізацією роману французького письменника Ромена Гарі, за який той отримав престижну Гонкурівську премію: в 1977 році роль мадам Рози виконала Сімона Синьйоре.

"Я завжди любила книги Гарі, і моя мрія збулася, коли син запропонував мені цю роль. Я відразу ж вхопилася за таку можливість, - розповіла Лорен виданню Deadline. - Мені сподобалося грати мадам Розу. Вона жорстка, тендітна, вона виживає. Багато в чому вона нагадує мені мою власну матір".

Софі Лорен вже втретє працює з Едоардо Понті, і вважає це справжнім подарунком. "Він дає мені силу і безпеку, і він не здасться, поки я не викладуся на всі сто. Це досвід, який я буду зберігати вічно як актриса і як мати", - зізналася зірка.

Кар'єра Софі Лорен охоплює сім десятиліть і близько 100 фільмів, багато з яких стали класикою.

  • У мережі лають "Оскар" за нові правила. Все і справді так критично? Пояснюємо максимально коротко, які правила вводять академіки і що випустили з уваги інтернет-критики.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші