Лайм

Вірний пес пройшов 100 км, щоб повернутися додому: господарі в нестямі від щастя

Відважний ретривер скучив за домом і повернувся в рідне місто на своїх чотирьох

Золотистий ретрівер на прізвисько Пін Ань два тижні добирався додому в китайське місто Цидун. Щоб знайти господарів, він подолав 100 км, повідомляє NY Post.

Фото: Jianghai Evening News / WeChat

26 жовтня шкутильгаючого собаку помітили біля офісної будівлі. Жалісливі перехожі пригостили його сухим кормом і булочками з м'ясом, а потім обробили лапи, які Пін Ань пошкодив під час довгої подорожі. Щоб знайти власників, волонтери звернулися в соцмережі. Уже через кілька днів милий пес знайшов свою родину.

Виявилося, що на час ремонту будинку господарі залишили Пін Аня у своїх друзів в містечку Наньтун в 100 км від Цидун. Вони боялися, що будівництво і присутність незнайомих людей стривожить собаку. Але через пару місяців розлуки сім'я дізналася, що пес безслідно пропав, і його пошуки були безуспішними.

"Пін Ань, ти багато працював. З цього моменту просто залишайся вдома. Ми ніколи більше тебе не віддамо", - сказала власниця собаки на відеозаписі, опублікованому в китайських ЗМІ. Щаслива родина також запевнила репортерів, що більше ніколи не дозволить вірному собаці їх покинути.

  • В аеропорту Фінляндії впровадили незвичайний тест на коронавірус - його визначають собаки. Виявилося, хвостаті можуть відчувати хвороба до її прояви.
  • Дивіться також як бездомний пес перервав зйомки , рятуючи актора. Він не знав, що це всього лише роль, і розчулив всіх присутніх.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами