Лайм

У Львові попрощалися з режисером Романом Віктюком: фото, відео

23 листопада артиста поховали на Личаківському цвинтарі, поруч з батьками

23 листопада у Львові попрощалися з народним артистом України та Росії, театральним режисером Романом Віктюком. Артист помер 17 листопада на 86 році життя.

В рідному для режисера місті пройшла церемонія прощання, після чого артиста поховали на Личаківському цвинтарі, поруч з батьками.

Роман Віктюк Фото: Instagram / Театр Романа Віктюка

Згідно інформації кореспондентів Zaxid.net, церемонія прощання з режисером почалася біля будинку його рідних. Попрощатися прийшли перші шанувальники творчості Віктюка, його колеги та друзі. Незабаром після цього процесія рушила до місцевого театру юного глядача - в ньому Роман Віктюк починав свою кар'єру як актор і режисер.

Церемонія прощання тривала до 14:00, після чого трунау з артистом принесли до місцевої Церкви святого Андрія. Після відспівування процесія рушила до цвинтаря.

Церемонія прощання з Романом Віктюком у Львові Фото: zaxid.net

Церемонія прощання з Романом Віктюком у Львові Фото: zaxid.net

Церемонія прощання з Романом Віктюком у Львові Фото: zaxid.net

До церкви артиста проводжали оплесками.

  • Про смерть Романа Віктюка стало відомо ввечері 17 листопада - новини повідомили з іменного театру режисера в Москві. Причини смерті не вказувалися, при цьому було відомо, що незадовго до смерті Віктюка госпіталізували з Covid-19.
  • Пізніше прес-аташе режисера повідомила, що Віктюк помер в результаті тромбоемболії - одного з ускладнень, причиною якого міг стати коронавірус. При цьому інформацію про зараження режисера ковідом не коментували.
  • Наступного дня після смерті Віктюка його подруга та перше кохання, актриса Валентина Тализіна, розповіла про пристрасті режисера до стильного одягу, квартирі з видом на Кремль, яка раніше належала нащадкам Сталіна, та хворобу, яка виявилася сильнішою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні