Лайм

Ми прийшли до непростого рішення: колишній чоловік Слави Камінської розійшовся з дівчиною

Пластичний хірург знову самотній

Після розлучення з солісткою "НеАнгелів" у Едгара Камінського зав'язався роман зі співвласницею бренду Jean Gritsfeldt Ольгою Богатою. Але стосунки тривали недовго: через рік пара розійшлася.

Як розповіла Ольга в Instagram, це був казковий період в її житті, але закоханість так і не переросла в міцні почуття. "Поступово почало приходити розуміння, що в наших серцях так і не народилося кохання, те саме, яке дарує щастя не на мить, а назавжди, навічно", - зізналася дівчина.

Едгар Камінський та Ольга Богата Фото: instagram.com/bogataya_olga

"Ми прийшли до непростого рішення для нас двох - завершити стосунки, - додала вона. - Я вдячна Едгару за досвід моєї душі, яскраві емоції та багато щасливих миттєвостей".

Ольга зазначила, що після розставання з пластичним хірургом вони змогли зберегти дружні стосунки. "Добре, коли стосунки закінчуються без ілюзій та обманів. Коли ми їх завершили, нам стало легше, а наша дружба зміцнилася", - написала Богата.

"Кохання - це дар, а не просто хімія. І для мене немає нічого важливішого в житті, ніж кохати та бути коханою", - підкреслила вона.

  • Нагадаємо, Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але пізніше пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Наразі солістка "НеАнгелів" перебуває в нових стосунках. Відомо, що закохані не живуть разом, але чоловік вхожий в будинок співачки і вже знайомий з її дітьми від шлюбу з Едгаром - 5-річним Леоном та 4-річної Лаурою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil