Лайм

Поки зірки випускають свій одяг та косметику, Леді Гага анонсувала нові печеньки Oreo

І вони такі ж незвичайні, як і сама співачка

Фанати Леді Гаги тепер можуть насолоджуватися не тільки піснями епатажної зірки, але й її власними печеньки. Солодощі співачки такі ж незвичайні, як і вона сама. Ну де ви ще бачили рожеві печенюшки з зеленим кремом?

Своє яскраве печиво співачка створила разом з маркою Oreo, про що розповіла дописувачам в Instagram. Вона опублікувала відео, на якому відкриває упаковку солодощів, відпочиваючи на дивані зі своєю собакою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lady Gaga (@ladygaga)

Як і оригінальні печеньки Oreo, вони теж складаються з двох половинок та ніжного крему. Тільки замість чорно-білої гами - рожево-зелена. Нова серія солодощів упакована в неонову обгортку з великим сріблястим текстом імені співачки.

Фото: instagram.com/OREO

Печиво створено в підтримку нового альбому Леді Гаги Chromatica, випущеного в травні 2020 року. "Ми вирішили, що це хороша ідея - створити Chromatica Oreo", - зазначила зірка.

Коли печиво Lady Gaga x Oreo надійде в продаж поки не відомо, але співачка під опублікованим постом написала, що це трапиться вже дуже скоро.

Фото: instagram.com

  • Ріанна тим часом продовжує створювати нові колекції нижньої білизни і особисто рекламувати свій бренд Savage x Fenty. На недавніх знімках співачка позує в мереживному комплекті рожевого кольору, який підкреслює її пишні форми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину