Лайм

9-річний хлопчик заробив 29 млн доларів і став найбільш високооплачуваною зіркою YouTube

Цей титул Райан Каджи займає вже третій рік поспіль

Forbes представив рейтинг найбільш високооплачуваних YouTube-блогерів, і перше місце третій рік поспіль займає Райан Каджі - 9-річна зірка каналу "Світ Райана" (Ryan's World).

Фото: instagram.com/ryansworld

Третьокласник з Техасу прославився відео з розпакуванням іграшок, коли йому було всього 4 роки. Ролик, в якому він відкриває і розглядає іграшки з мультфільму "Тачки", зібрав понад мільярд переглядів, і канал "Світ Райана" став популярним.

Батьки Каджі використали його успіх на YouTube у вигідних партнерських угодах і заснували продюсерську компанію Sunlight Entertainment, в якій сьогодні працює 30 осіб. Вони допомагають знімати відео більш ніж для 9 каналів, включаючи "Світ Райана" італійською та японською мовами.

"Світ Райана" ліцензував більше 5000 продуктів, у нього є своя лінія товарів для Walmart, а також шоу на дитячих каналах Nickelodeon і Roku. За даними Wall Street Journal, бренд Каджі в 2020 році оцінюється приблизно в 500 мільйонів доларів.

Батьки Райана Шион і Лоанна успіх свого сина пояснюють особливим зв'язком, який він побудував з юними фанатами.

"Стосунки Райана з шанувальниками дуже унікальні, вони більше схожі на дружбу. Кожен раз, коли ми зустрічаємося з фанатами Райана, їхні батьки завжди кажуть: "О, мій син або дочка думають, що вони кращі друзі Райана", - розповіла мама YouTube-зірки виданню Insider.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil