Лайм

Госпіталізований Чапкіс зізнався, що боїться смерті: Мені страшно. Не хочу, щоб стало гірше

Хореограф знаходиться під наглядом лікарів

Днями 90-річний Григорій Чапкіс потрапив до лікарні з двосторонньою пневмонією. Тести на Covid-19 показали негативний результат, але лікарі не беруться стверджувати, що вірусу немає. Сам же хореограф почуває себе нормально, але його долає страх смерті.

Як розповів танцюрист виданню "Гордон", незважаючи на те, що ультразвукове обстеження легенів показало запалення, температура тіла, тиск та серце в нормі. Чапкіс зізнається, що зараз дуже боїться, щоб йому не стало гірше.

Григорій Чапкіс Фото: instagram.com/gregory_chapkis

"Я розумію, що залежу від Бога. Але я не хочу, щоб стало гірше. Закашлявся - і перша думка: смерть йде. Я відкриваю вікна і починаю ходити. Мені страшно. Найбільше мене чіпляє цей страх смерті", - поділився 90 річний танцюрист.

З симптомів у хореографа наразі слабкість та відсутність апетиту. "Мої друзі завалили холодильник смачною їжею. А у мене зовсім немає апетиту, слабкість та сильний страх", - зазначив Чапкіс.

Хореограф також переживає і за свою дружину, яка молодша за нього на 51 рік. Адже якщо у нього коронавірус, то жінка могла теж заразитися.

"Лікарі не беруться стверджувати, що вірусу немає. Тому що у мене вік. У такій ситуації складно визначити, це запальний процес через вірус або через вік. Кажуть, зараз все непередбачувано. Вчора аналіз міг не показати вірус, а він насправді є. Я побоююся, що міг заразити свою дружину. Це мене хвилює. Я взагалі найбільше зараз переживаю за свою дружину. Я ж пообіцяв зробити її щасливою, а тут такі проблеми", - сказав танцюрист.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії