Лайм

Ми в дуже жорсткому мінусі: вагітна дружина Віктора Павліка розповіла про матеріальні проблеми

У 2020 році парі довелося відкласти покупку квартири

Через карантин і скасування концертів матеріальне становище сім'ї Віктора Павліка похитнулося. Про це його вагітна дружина Катерина Репяхова розповіла в програмі Зірковий шлях.

"Ми не те що в нулі, ми в дуже жорсткому мінусі. Можна порахувати, що в рік карантину ми в мінусі як мінімум на 150 тисяч щомісяця", - сказала дівчина.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катя Павлик (Репяхова) (@repyahovakate)

Через втрату грошей пара тимчасово відклала покупку нової нерухомості і живе в двокімнатній квартирі, а 90% речей 55-річного співака досі зберігається в квартирі його колишньої дружини Лариси. При цьому подружжя мріють про покупку великого будинку, і Катерина сподівається на переїзд вже навесні.

"У нас була квартира в розстрочку, її ми призупинили, - сказала вона. - Я хочу собі вбиральню велику, це моя мрія. А Віктору Франковичу потрібен свій кабінет".

Незважаючи на скрутне матеріальне становище, Віктор Павлік допомагає колишній сім'ї, і досі відчуває свою провину і відповідальність.

"Є кредит [на квартиру], і якщо він його взяв 15 років тому, пообіцяв, то він повинен своє слово стримати. Що стосується інших питань, я вважаю, що людина повинна вчитися жити самостійно, вміти за себе постояти, тому що Віктор не вічний. У мене все максимально в життя облаштовано так, що як я живу сьогодні з Віктором, точно так же я можу завтра жити і без Віктора", - заявила Репяхова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші