Лайм

Організатори "Євробачення-2021" оновили сценарій конкурсу - повномасштабного шоу не буде

Конкурсантів вже попросили підготувати "живий запис" до початку конкурсу

18, 20 і 22 травня в Роттердамі відбудеться "Євробачення-2021", але організаторам довелося відмовитися від звичного формату шоу через пандемію Covid-19. На сайті конкурсу опублікували його більш реалістичний сценарій.

"Пісенний конкурс "Євробачення" обов'язково повернеться в травні цього року, але в обставинах, що склалися, на жаль, неможливо провести захід так, як ми звикли, - сказав Мартін Остердал, виконавчий супервайзер "Євробачення". - Ми дуже сподіваємося, що зможемо зібратися в Роттердамі у травні, і найближчим часом зробимо для цього все, що в наших силах".

Фото: ROTTERDAM AHOY

Європейська спілка радіомовлення і телебачення (EBU) разом з голландськими мовниками планують провести соціально дистанційований захід, на якому виступить 41 артист. Також організатори хочуть запросити журналістів для висвітлення конкурсу. Всім відвідувачам арени Ahoy у Роттердамі доведеться практикувати соціальне дистанціювання і дотримуватися суворих правил безпеки, включаючи часте тестування на Covid-19.

Якщо артисти не потраплять у Роттердам через обмеження, їм можуть запропонувати трансляцію заздалегідь записаних живих виступів. Ті, хто все ж приїде на конкурс, виконають свої пісні на сцені.

Поки планується провести 9 шоу (6 генеральних репетицій, 2 півфінали та гранд-фінал) або без аудиторії, або з обмеженою аудиторією. Остаточна заповненість арени буде залежати від епідеміологічної ситуації та вказівок місцевого уряду.

  • Раніше Go_A показали фрагменти нових пісень для "Євробачення-2021". З однією з них українська група вирушить на конкурс у Роттердам.
  • Минулого року група Go_A перемогла в Національному відборі з піснею "Соловей", але через пандемію ковіда "Євробачення-2020" перенесли на весну 2021 року. Україна, як і більшість інших країн, не стала міняти свого представника, але музикантам довелося написати нову пісню - такі правила конкурсу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Після гучного розлучення Костянтин Войтенко одружився вдруге: чорні образи пари

Костянтин Войтенко одружився вдруге - актор і його кохана Наталія Камінська узаконили стосунки І показали фото

Ахтем Сеітаблаєв розповів про проблеми у стосунках з молодою коханою та натякнув на причину

Ахтем Сеітаблаєв і його кохана Мар'яна Боцвинюк переживають кризу у стосунках - пара відклала заплановане весілля

Дітей актора Віктора Стороженка, який служить у ЗСУ, образили через колір шкіри

Український актор Віктор Стороженко, який служить у ЗСУ, розповів, що його дітей обізвали на дитячому майданчику