Лайм

Безхатько проник у маєток Джонні Деппа та влаштував собі вихідний - поліції довелося вибивати двері

Скласти компанію непроханому гостю акторові не вдалося

Маєток Джонні Деппа на Голлівудських пагорбах (Лос-Анджелес, США) став улюбленим місцем непроханих гостей. Тільки цього року до просторого будинку актора (де сам він буває далеко не завжди) проникали вже кілька безхатьків, і останній з них не посоромився відчувати себе як вдома.

Як пише TMZ, посилаючись на джерела в місцевій поліції, нещодавно до будинку Деппа знову пробрався безхатько. Оглянувши порожнє житло, він спустошив бар і пішов приймати душ. У цей час сусіди актора вже викликали поліцію, але гість Деппа відмовився переривати водні процедури, коли в двері будинку постукали.

Фото: Getty Images

Поліцейським довелося вибити вхідні двері. Лише після цього їм вдалося затримати порушника. Чоловікові висунули звинувачення в проникненні на приватну територію та псуванні майна.

Втім, пише видання, бували ситуації й більш комічні, адже часом непрохані гості Деппа не тільки ходять будинком, але й плавають у великому басейні актора. Схоже, Джеку Горобцю варто подумати про послуги охоронної фірми.

  • Раніше з висоти пташиного польоту показали розкішний маєток Тіни Кароль. Кажуть, співачка планує поруч ще одну велику ділянку для сина Веніаміна.
  • Дивіться також на theLime, як виглядають будинки Потапа з Настею Каменських і Юрія Горбунова з Катею Осадчою. Знаменитості живуть через паркан в елітному селищі Козин, що в напрямку Конча-Заспи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil