Лайм

Прибиральник, який цитує The Beatles, знайшов сина після 40 років розлуки. Все завдяки тисячам репостів

Після виходу вірусного сюжету до редакції місцевого каналу надійшов лист

Пам'ятайте 70-річного прибиральника з Томська (Росія), який напередодні 14 лютого став зіркою соцмереж? Розмірковуючи з телевізійниками про кохання, чоловік цитував The Beatles і говорив французькою. Так от, завдяки своїй чарівності й тисячам репостів новинного сюжету в соцмережах, Віталія Нікіфорова знайшов син, з яким вони не бачилися вже 40 років.

Як повідомляє місцевий канал ТВ2, після зйомок сюжету чоловік розповів журналістам, що у нього є двоє синів, але спілкується він тільки з молодшим. Старший, за словами прибиральника, "кудись поїхав" і вже довгі роки не виходить на зв'язок. Після того, як у мережі поширився вірусний сюжет, до редакції каналу надійшов лист від Дмитра Нікіфорова.

У листі 45-річний Дмитро назвав себе сином того самого прибиральника та розповів, що після розлучення батьків, близько 40 років тому, втратив з ним зв'язок. Будучи ще хлопчиком, він жив з матір'ю в Карелії, пізніше - в Калінінграді. Сьогодні у Дмитра також є дружина та двоє дітей, а сам він працює в торговельному флоті і за останні кілька років неодноразово намагався знайти батька через інтернет. У лютому нашумілий ролик з цитатою The Beatles потрапив на очі його тітці - так він дізнався про те, що батько Віталій живе в Томську.

Дмитро також розповів, що вже зателефонував батьку, який наразі лікується від алкогольної залежності у місцевому реабілітаційному центрі. Що правда, розмова їхня була короткою, так як в установі заборонено користуватися мобільним. "Але на душі мені добре, рівно та спокійно, тому що я знаю, що він є, а він знає, що я є", - додав чоловік.

Син прибиральника також висловив надію, що найближчим часом зустрінеться з батьком, після чого вони підтримуватимуть стосунки.

  • Читайте також на theLime, як американка наважилася народити після трагедії в родині і стала однією з найстарших мам у світі.
  • А ось історія про те, як фотограф з Лондона робить зворушливі фотографії літніх пар. Нещодавно дівчина зняла подружжя, яке разом вже понад 70 років. Дивлячись на ці унікальні знімки, починаєш вірити у вічне кохання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші