Лайм

Ірина Білик в сльозах розповіла про хворого брата, якого приховувала все життя

Рідний брат співачки має психічний розлад

У відвертому інтерв'ю про особисте життя Ірина Білик розповіла про молодшого брата, якого багато років утримує через психічний розлад. У програмі "Мій секрет" співачка зізналася, що 42-річний чоловік вже 5 років не виходив із квартири.

Ірина Білик з мамою Ганною Яківною Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

"У мене є рідний брат Сергій. Він хворів на психічний розлад. Ми не хотіли ніде про це говорити. Мама дуже не хотіла. Після смерті мами він залишився один у квартирі. Сам піклуватися про себе він не може. Він жодного дня не працював. Він не може працювати, він хворий. Він 5 років не виходив на вулицю взагалі, - зізналася Ірина Маші Єфросиніній. - Зараз я намагаюся йому пояснити, що потрібно жити таким життям, як люди живуть. Мати сім'ю. Я хотіла якось поліпшити його життя, але поки що не можу цього зробити. Мені допомагає мій брат Юра. Поки все, що я можу для нього зробити - посилати йому продукти і утримувати його. Коли мама померла, я знайшла молитву за свого брата. Вона щодня читала цю молитву, і всі сподівалися, що він одужає".

Білик поскаржилася, що публіка вважає життя артистів простим і благополучним, але за красивою картинкою часто ховається гірка правда. "Насправді сьогодні це великі проблеми. Співати, танцювати, на люди виходити - це точно капець. Я його люблю і сподіваюся, що він виросте", - сказала зірка.

Раніше про брата Білик розповідала її нині покійна мама Ганна Яківна.

"Крім Іри у мене син є, Сергій. Навчається на факультеті соціології і права, і дай Бог, щоб закінчив швидше! Одружити треба, та де ж знайти таку, щоб його в руки взяла? Кажу: "Сергію, тобі не 30, тобі до сих пір 17 років! Треба дорослішати". А він тільки сміється", - говорила вона в інтерв'ю 2010 року.

Пізніше жінка скаржилася, що Сергій так нічого і не досяг, тому "Іра йому в усьому допомагає".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil