Лайм

Біля маєтку принца Гаррі і Меган Маркл знайшли давні останки людини

Вік кісток може становити близько 10 тис. років

У декількох метрах від особняка принца Гаррі і Меган Маркл в Монтесіто знайшли людські останки віком понад 10 тис років, пише Page Six.

Фото: Google Maps

Кістки розкопали під час ландшафтних робіт на дорозі поруч із маєтком за 15 мільйонів доларів. Попередній аналіз судмедексперта показав, що останки належали молодій людині з індіанського народу чумашів, які жили в Каліфорнії майже 11 тис. років тому.

Зараз поліція чекає офіційного висновку антрополога і веде переговори з місцевою громадою корінних американців. Саме вони вирішать долю знахідки, якщо підтвердиться, що кістки належали чумашам.

Корінні народи жили вздовж узбережжя Каліфорнії не менше 11 тис. років тому, а сліди їхніх поселень датуються 7000-4500 рр до н.е. У 1901 році для чумашів була створена резервація, в якій зараз проживає 5 тис. чоловік. Останній носій чумашської мови помер у середині 1960-х років.

  • Раніше принц Гаррі розповів про суїцидальні думки Меган Маркл. Знущання британських ЗМІ і тиск палацу змусили дружину Гаррі думати про самогубство.
  • У відвертій розмові з Опрою Вінфрі онук королеви Єлизавети розповів, як жив після смерті матері. Сім'я не допомогла Гаррі впоратися з втратою принцеси Діани, і він намагався "відволіктися" алкоголем.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель