Лайм

Біллі Айліш у новому кліпі Lost Cause вже не сумує, а тверкає в піжамі та грає з подругами у твістер: відео

Ця робота не схожа на більшість її попередніх кліпів

Біллі Айліш випустила кліп до пісні Lost Cause з нового альбому Happier than ever, реліз якого призначено на 30 липня. На відміну від попереднього відео, співачка вже не сумує, а веселиться з подружками.

У ролику 19-річна виконавиця разом з іншими дівчатами влаштовує піжамну вечірку: вони танцюють, тверкають, їдять шкідливу їжу, грають в твістер, дуріють на ліжку та стріляють один в одного з водних пістолетів.

Слухачі оцінили нову відеороботу Айліш, зазначивши, що вона не схожа на більшість її попередніх кліпів. "Це так не схоже на все, що вона коли-небудь робила", "Найцікавіше музичне відео", "Це її перше музичне відео, в якому вона сміється. І мені це подобається", - пишуть шанувальники в коментарях під відео.

У кадрі співачка не приховує своє тіло під оверсайзним одягом, а з'являється у чорних коротких шортиках та шовковій піжамі, небесно-блакитного відтінку.

"Спочатку була маска "мішкуватий одяг", тепер - маска "Я відчуваю себе комфортно у своєму тілі, тому показую його мільйонам людей", - зазначив один з фанатів. "Я так рада, що Біллі впевнена в своєму тілі і вона чертовськи добре виглядає", - пишуть інші.

  • Раніше Біллі Айліш знялася у спокусливій фотосесії для британського Vogue. 19-річна співачка змінила звичні худі та оверсайз-костюми на корсети та панчохи, і тепер 6 її фотографій увійшли до топ-20 найпопулярніших постів в Instagram.
  • Колись Біллі Айліш ненавиділа своє тіло, морила себе голодом і навіть пила шкідливі таблетки для схуднення. Ось, що співачка розповіла про цей непростий період.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil