Лайм

Все чесно, як і обіцяла: Анастасія Приходько відповіла на найпопулярніше запитання про свою зовнішність

Співачка не проти ін'єкцій краси

Днями Анастасія Приходько опублікувала фотографію без макіяжу і запропонувала вгадати, чи робила вона будь-які зміни у своїй зовнішності. Більшість дописувачок написали, що співачка виступає за природність, хоча інші б'юті-знавці розгледіли на обличчі артистки "уколи краси".

"І так, знавці-експерти. Мені 34. На фото виключно корекція світлотіні (експозиція та контраст). Ніякого фотошопу. Що я робила зі своїм обличчям? Ваші варіанти", - написала Приходько в Instagram та пообіцяла у наступному пості дати чесну відповідь.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анастасія Приходько (@prykhodko_official)


У коментарях почалося бурхливе обговорення зовнішності Анастасії. Одні вважають, що співачка використовує тільки уходову косметику і робить масаж обличчя, а інші написали, що артистка збільшила губи за допомогою гіалуронової кислоти.

Приходько, яка завжди виступає за чесність, вирішила розповісти всю правду. "Ніякого ботоксу, підтяжок та розтяжок на мені зараз немає. Губи теж не колола", - стверджує зірка. При цьому в майбутньому вона не проти підправити асиметрію губ.

Анастасія зазначила, що вона не проти "уколів краси", просто поки вона "обрала бути природною". "Я за адекватне справжнє дорослішання. Ви думаєте, мене ображали слова під постом тих, хто говорив, що я виглядаю старше, ніж мені є? Та заради Бога! Я то собі подобаюся, просто невиспана небагато. Решта - смаківщина", - додала 34 -річна артистка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анастасія Приходько (@prykhodko_official)


  • Раніше Анастасія Приходько, яка в березні стала мамою втретє, показала фігуру через 2 місяці після пологів. Таким чином 34-річна співачка вирішила боротися з комплексами з приводу нової зовнішності.
  • А також розповіла про важкі панічні атаки, з якими бореться з 2007 року. Через сильний страх померти співачці доводилося часто викликати швидку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ