RU  UA

Дізнатися

Вікторія Булітко згадала останній вальс з Григорієм Чапкісом: відео

Востаннє пара танцювала в 2019 році - тоді артисту було ще 89

На ранок після новин про смерті хореографа Григорія Чапкіса українські знаменитості вшановують пам'ять народного артиста України та діляться у соціальних мережах своїми спогадами про нього.

На особистій сторінці в Instagram пам'ять танцюриста вшанувала і акторка студії "Дизель Шоу" Вікторія Булітко. Учасниця 6 сезону "Танців з зірками", в якому Чапкіс також був суддею, згадала спільний вальс з партнером Дмитром Дікусаром та Григорієм Чапкісом.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Вікторія Булітко (@bulitka)

"Останній вальс", - коротко прокоментувала Булітко свій пост у соцмережі.

У 2019 учасники "Танців з зірками" отримували відповідні завдання - підготувати номер, в якому вони виконають той чи інший танці одночасно з партнером та одним із членів журі. Другим партнером Булітко став тоді ще 89-річний Григорій Чапкіс.

  • Останні кілька місяців Григорій Чапкіс хворів. У грудні минулого року артист потрапив до лікарні з двобічною пневмонією, скаржився на труднощі з диханням. Напередодні Нового року хореографа виписали, але вже на початку січня знову госпіталізували із запаленням легенів. Увечері 13 червня Чапкіс помер у колі рідних, які й повідомили про його смерть колегам.

  • 14 травня пам'ять хореографа вшанував і президент України Володимир Зеленський, також учасник і переможець шоу "Танці з зірками" 2006 року. У своєму пості гарант нагадав про кредо народного артиста України та порадив українцям не забувати про нього.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитрий Коляденко признался, что больше не общается со своей бывшей Ириной Билык из-за неприятной ситуации

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Украинская певица Светлана Тарабарова сообщила, что умер ее отец - мужчине было 70 лет

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee рассказала о своем самочувствии на фоне заявлений о проблемах с алкоголем – она заявила, что боролась с собственными демонами