RU  UA

Дізнатися

Володимир Зеленський приїхав попрощатися з Чапкісом: фото з прощальної церемонії

Президент України поклав квіти до труни артиста

18 червня у Києві прощаються з народним артистом України Григорієм Чапкісом, який помер на 92 році життя. Провести в останній путь хореографа прийшли колеги, рідні, шанувальники його таланту, а також президент Володимир Зеленський.

Як передає журналіст ТСН.ua, глава держави разом з керівником ОП Андрієм Єрмаком поклав квіти до труни Чапкіса, після цього він підійшов до родичів танцюриста та покинув Національну філармонію України, де проходить траурна церемонія.

Фото: ТСН

Григорій Чапкіс помер 13 червня в колі рідних. Вранці 14 числа пам'ять артиста вшанували українські знаменитості та президент України. У 2006 році Володимир Зеленський став переможцем першого сезону шоу "Танці з зірками", почесним суддею якого довгий час був Григорій Чапкіс.

Фото: ТСН

На особистій сторінці у Facebook Зеленський згадав цитати танцюриста, а також його кредо: "Для мене Григорій Миколайович - назавжди! Як і його слова: "Треба рухатися до останнього подиху". Раджу не забувати цю фразу всім нам". Президент назвав Чапкіса "великим танцюристом, людиною та особистістю" і "оптимістом, з якого дійсно хотілося брати приклад".

Фото: ТСН

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии