Лайм

В Україні знімають новий детективний серіал із собакою. Цього разу в сюжеті - містика та переселення душ

У серіалі грають Олег Гоцуляк, Остап Ступка, Тарас Цимбалюк та інші

Новий канал і VaverkaProduction розпочали зйомки нового легкого комедійного серіалу "Полкан". Це історія про молодого лейтенанта, який хоче і стане справжнім супергероєм. У головних ролях – зірка серіалу "Перші ластівки" Олег Гоцуляк і... собака Челсі. Але про все по порядку.

Фото: Новий канал

Події серіалу розгортаються навколо досвідченого й цинічного опера Павла Сафронова, який перебуває в комі, а його душа переселилася у дворового пса. Єдиний, хто чує голос поліцейського, – його молодий напарник, лейтенант Слава Курочка, який щойно розпочав кар'єру в поліції. Разом із собакою він і буде розслідувати злочини, щоразу потрапляючи в комічні ситуації.

Поліцейського в тілі пса грає бордер-коллі на прізвисько Челсі – гіперактивний і доброзичливий собака, від якого в захваті вся знімальна група. Після того, як Челсі з'явилася на пробах у серіал "Полкан", ніхто не сумнівався, що це майбутня головна зірка. Решту акторів ви вже бачили на екрані: крім Олега Гоцуляка, в серіалі з'являться Остап Ступка, Тарас Цимбалюк, Юлія Буйновська, Дмитро Вівчарюк, Олександр Сугак, Сергій Солопай та інші.

Фото: Новий канал

Та вся увага навколо чотирилапої актриси, яка з легкістю кидається під кулі, тікає з пакетом риби від рибалок, сидить у засідці в навушниках і закохується... в кого? Це ми побачимо пізніше. Чи зможе Полкан повернутися в тіло людини? Ніхто з групи поки що не говорить. А ось враженнями від роботи з собакою діляться із задоволенням.

"Думаєте, з Челсі легко? - сміється Олег Гоцуляк. - Перед зйомками я спеціально їздив на тренування з нею - коли дивився, як собака вчить команди, сам почувався на дресируванні. Але контакт ми встановлюємо щодня заново - буває, пес не дуже хоче зніматися, доводиться шукати підхід".

Фото: Новий канал

Заради зйомок Олегу довелося вчитися стріляти зі зброї, їздити легендарним "бумером" на механіці, битися, розмовляти з собакою та навіть грати з нею в настільний теніс.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого