Лайм

До 40-річчя MTV журнал Rolling Stone назвав 100 кращих кліпів усіх часів

Серед лідерів - відеороботи Бейонсе, Джонні Кеша та Мадонни

Цього року канал MTV святкує своє 40-річчя, з цієї нагоди журнал Rolling Stone склав рейтинг 100 найкращих музичних кліпів усіх часів.

"Деякі з них виходили на MTV раніше, деякі взагалі ніколи не з'являлися. Але всі вони - чудовий приклад того, як поєднання звуку та зображення стало шедевром, - йдеться у передмові журналу. - Від Hello співачки Адель до Gimme All Your Lovin від ZZ Top - це відеороботи, які так само качають нас, радують, хвилюють і нагадують нам, як багато можна зробити за три-чотири хвилини".

Лідером в рейтингу журналу став кліп Бейонсе до пісні Formation 2016 року.

Другу й третю сходинки посіли відеороботи Джонні Кеша до пісні Hurt та Мадонни до треку Vogue.

Першу п'ятірку закрили This Is America від Childish Gambino та The Perfect Kiss від New Order.

В десятку увійшли Beastie Boys з кліпом Sabotage, D'Angelo з Untitled (How Does It Feel?) Peter Gabriel з Sledgehammer, рокери Guns N 'Roses з November Rain та Майкл Джексон з Billie Jean.

В цілому місця в рейтингу удостоїлися роботи Fatboy Slim (Weapon of Choice), Jay-Z (99 Problems, Massive Attack (Teardrop), Britney Spears (... Baby One More Time), The Prodigy (Smack My Bitch Up), Metallica (One ), David Bowie (Ashes to Ashes), Lady Gaga feat. Beyonce (Telephone), Van Halen (Jump), Queen (Bohemian Rhapsody), Taylor Swift (Blank Space) та інших виконавців.

Повний список дивіться тут.

  • Тим часом на стрімінгових платформах вийшов новий альбом Біллі Айліш Happier Than Ever. За словами співачки, процес його запису був настільки чудовим, що сьогодні вона мріє повернутися в часі та попрацювати над ним знову.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували