Лайм

Пацюк зіграв на крихітній губній гармоніці, і тепер люди мріють про його дует із котом-піаністом: відео

Смішний виступ гризуна підкорив соцмережі

Тварини-музиканти традиційно збирають у мережі тисячі фанатів, але ніхто не очікував такого таланту від ручного пацюка. Короткий ролик, опублікований YouTube-каналом Viral Hog, довів, що гризуни ховають у рукавах ще багато козирів.

Одного разу хлопець із Нідерландів отримав на день народження крихітну губну гармоніку, зіграти на якій не зміг би навіть при великому бажанні: вона набагато менша від людського рота. Він не придумав нічого кращого, крім як запропонувати інструмент своєму улюбленому пацюку на ім'я Містер Блік. Змастивши гармоніку солодким медом, власник гризуна пробудив у ньому прихований музичний дар.

Відео з щурячою мелодією набрало в мережі тисячі переглядів, і люди захоплюються талантом Містера Бліка.

"Заведіть йому власний музичний YouTube-канал", - радять користувачі мережі. - "Кіт-піаніст і щур з губною гармонікою стали б найкращим дуетом".

  • Нахабна чайка потягла чіпси з супермаркета, і це вже її друге пограбування. Перната злочинниця діє за відпрацьованою схемою.
  • Восьмирічна чихуахуа на прізвисько Фаггерс стала зіркою TikTok після того, як привіталася зі своєю господинею з англійським акцентом. У короткому відео смішна собака видає звук, що дуже нагадує слово "Hello".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Священнослужитель і військовий: Тоня Матвієнко розповіла про своїх рідних братів

Українська співачка Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її рідні брати - Іван Гончар і Андрій Гончар

Злата Огнєвіч показала каблучку: співачку вітають із заручинами

Злата Огнєвіч показала фото з каблучкою - шанувальники почали вітати співачку із заручинами - що відомо про особисте життя зірки

Ніно Катамадзе висловилася про концерти у Росії та розповіла, де мешкає її 16-річний син

Ніно Катамадзе заявила, що раніше виступала у Росії, бо не мала іншого вибору - співачка розсекретила, де живе її 16-річний син