Лайм

Вийшов фінальний трейлер нової бондіани "Не час помирати" - прем'єра вже у жовтні

У кіно от-от вийде остання "бондіана" для актора Деніела Крейга

У мережі вийшов фінальний трейлер шпигунської саги "Не час помирати" - 25-ї за рахунком "бондіани", яка стане останньою з Деніелом Крейгом у ролі агента Джеймса Бонда.

Прем'єра в Україні очікується вже 8 жовтня.

Блогери та кінооглядачі прозвали фільм "Не час помирати" найстражденнішим релізом 2021 року, оскільки через пандемію коронавіруса його прем'єру неодноразово відкладали. Спочатку нову "бондіану" чекали на великих екранах ще в березні 2021 року, проте пізніше творці саги називали нові й нові дати.

Фото: Instagram / @danielcraigfanacc

За сюжетом агент "007" покидає службу в МІ-6 та насолоджується безтурботним життям на Ямайці. Його старий приятель Фелікс Лайтер з ЦРУ просить допомоги в пошуках зниклого вченого. Звичайно, місія з його порятунку виявляється значно складнішою, ніж очікувалося, і приводить Джеймса Бонда до таємничого лиходія, який володіє небезпечними новітніми технологіями.

  • Час прощатися з Деніелом Крейгом. Розмірковуючи про це, актор "бондіани" Пірс Броснан розповів, кого з колег бачить новим Джеймсом Бондом.
  • Тим часом шанувальники шпигунської франшизи обрали кращого Джеймса Бонда усіх часів. Почесним званням нагородили покійного Шона Коннері, який знявся в перших п'яти фільмах про агента "007".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа