Лайм

Моргенштерн пояснив, чому не поїде до Криму - такій відповіді цілком можна повірити

Скандальний репер просто дуже хоче виступати в Україні

Епатажний російський репер Моргенштерн (Алішер Валєєв), якому шанувальники приписували громадянську позицію та незгоду з агресивною політикою Кремля стосовно України, пояснив, чому насправді не їздить з концертами до окупованого Росією Криму. Якщо коротко, музикантові просто хочеться виступати в Україні, а на все інше - "по*уй". І це вже звучить правдоподібніше.

Про це Моргенштерн заявив у свіжому інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону. За словами музиканта, йому абсолютно байдуже, що відбувається в Криму, Україні, і він не бажає "забивати цим голову". Просто йому подобається виступати в Україні, а для цього треба утриматися від концертів у Криму.

Фото: YouTube / В гостях у Гордона

"Я шість разів відмовився виступати в Криму, тому що мене потім не пустять до України, - зазначив співак. - Але мені пох*й, хто забрав [півострів], за що... Я просто хочу виступати в Україні".

Репер впевнений, що Крим належить "кримчанам", а решта - йому байдуже. "Мені пох*й. Я тут до чого? [Про анексію Криму та війну на Донбасі] я вперше чую, навіщо мені цим забивати голову? - розвів він руками. - В Україні мені подобається значно більше, ніж у рашці. У Росії все життя людей *бали і *буть. В Україні такого немає".

  • Цієї весни Моргенштерну, який вважає Путіна "красунчиком", заборонили в'їзд до України на три роки, незабаром після цього музикант найняв у Києві адвоката, який має намір "домогтися справедливості". Захисник артиста стверджує, що заборону його клієнту винесли "на підставі картонних історій", так як Моргенштерн не був у окупованому Росією Криму та не озвучував якихось політичних поглядів.
  • У свою чергу, в СБУ пояснили: Моргенштерна вважають загрозою для нацбезпеки держави, так як під час своїх концертів музикант пропагує культ насильства, жорстокості, а також вживання наркотичних речовин.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ