Лайм

Скільки Ані Лорак платить за навчання дочки в елітній російській школі

Дочка співачки і турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу пішла в 4-й клас

1 вересня українські знаменитості провели дітей до школи, поділилися в соцмережах яскравими фотографіями першого дзвінка та своїми спогадами про навчання. Не сильно відрізнявся ранок середи і для співачки Ані Лорак, яка відправила доньку Софію вже в 4-й клас. Що правда, в Росії, адже саме там артистка живе і працює останні кілька років.

На особистій сторінці в Instagram Лорак поділилася кількома кадрами зі шкільного класу та привітала підписників з Днем знань. На фото зі співачкою позує і Софія в уніформі Павлівської гімназії - елітна школа знаходиться в Підмосков'ї, в 40 км від російської столиці.

Фото: Instagram / @anilorak

Павловська гімназія - цілий освітній центр, розташований на території з площею 10 Га. У ньому є дитячий сад, початкова, основна й старша школи, центр творчості, спортивний комплекс і багато іншого. Раніше в уніформі гімназії також помічали дітей шоумена Олександра Ревви (Артура Пирожкова), співачки Слави, а також дочка Світлани Лободи.

Навчальний рік в гімназії триває 10 місяців і, згідно з інформацією на офіційному сайті, обходиться батькам в 1 475 000 рублів (трохи більше 560 тисяч гривень). Але це тільки в тому випадку, якщо дитина навчається в школі вже більше року, перший рік навчання коштує дорожче - 1 680 000 рублів (понад 620 тисяч гривень).

Павлівська гімназія Фото: Google Maps

Павлівська гімназія Фото: Google Maps

На сайті Павлівської гімназії також зазначається, що у вартість програми включені навчальні матеріали, комплект шкільної форми, освітні екскурсії, профільні предмети та консультації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності