Лайм

Джамала порівняла участь у "Танцях" з першим курсом університету: З відкритим ротом намагаюся все запам'ятати

Співачці подобається це студентське хвилювання

Вже цієї неділі, 5 вересня, Джамала вперше вийде на паркет шоу "Танці з зірками-2021" Напередодні прямого ефіру співачка поділилася своїми відчуттями від участі в проекті.

Як зізналася артистка в Instagram, на кожній репетиції вона хвилюється ніби студентка, яка тільки переступила поріг вузу. "Таке відчуття, перший курс, я повністю змінила професію. Біля мене постійно рухається величезна команда професіоналів, дають завдання. А я просто з відкритим ротом намагаюсь все запам‘ятати та нічого не пропустити. От так я себе відчуваю", - поділилася зірка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

За словами Джа, поки їй подобається це студентське хвилювання. "Танці з зірками" дають забуте відчуття - ти новий, все заново. В цьому і кайф, і хвилювання, і відповідальність, і відпочинок. Я звикла до сцени. А тут - ніби то все так само, але ні", - додала співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Хто стане партнером Джамали, автори шоу поки тримають в секреті і обіцяють оголосити під час першого випуску. За словами співачки, її партнер - справжня зірка бального танцю, і фани впевнені, що до фіналу співачку поведе Дмитро Дікусар.

"Здається, партнер Джамали - Дмитро Дікусар", "В сторіс було видно партнера тільки зі спини, але в ньому можна було впізнати Дмитра", - пишуть фоловери під постом.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • 2 вересня відбулася презентація шоу "Танці з зірками", де зібралися всі учасники нового сезону. Melovin з'явився на заході в екстравагантному образі й дав зрозуміти, що на проекті готовий дивувати.
  • У 5 сезоні шоу "Танці з зірками", який стартує 5 вересня, візьмуть участь актори, співаки, спортсмени та гумористи. Хто із зірок позмагається за перемогу в проекті - читайте в матеріалі theLime.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ

Олександр Положинський натякнув на проблеми зі здоров'ям і налякав фанатів виглядом своїх очей

Український музикант і військовослужбовець Олександр Положинський показав фото з катетером у руці та зіницями різного розміру, налякавши шанувальників