Лайм

Брітні Спірс раптово видалила свій Instagram і назвала причину

Поп-зірка вирішила відпочити від соцмереж

Незабаром після оголошення про заручини з фітнес-тренером Семом Асгарі Брітні Спірс деактивувала свій Instagram-аккаунт з 34 мільйонами підписників. Платформа довгий час була її основним методом спілкування з фанатами, яких дуже стурбувало зникнення поп-зірки.

Фото: https://www.instagram.com/samasghari/

Своє рішення видалити обліковий запис Брітні пояснила в Twitter.

"Не хвилюйтеся, друзі. Просто зробила невелику перерву в соціальних мережах, щоб відсвяткувати мої заручини! Я скоро повернуся", - написала вона.

Останній пост Брітні Спірс в Instagram присвятила руху #FreeBritney, який допоміг їй боротися за звільнення від контролю батька. Тиждень тому Джеймі Спірс подав позов про припинення опікунства, під яким зірка знаходилася останні 13 років. Джеймі контролював її майно, фінансові активи та особисте життя з 2008 року, після того як Брітні двічі примусово поміщали в психіатричні лікарні.

"Я жила у світі, де практично все, що я робила, контролювалося кимось іншим... Я сподіваюся, що це повідомлення дійде до людей, якими маніпулювала система. Люди повинні почути це, поки не стало ЗАНАДТО ПІЗНО! Я чекала 13 років і розраховувала на свою свободу!" - написала 39-річна співачка.

Раніше в суді Брітні говорила, що хоче вийти заміж і народити дитину.

"Мені сказали, що прямо зараз, під опікою, я не можу вийти заміж або мати дитину. Все, що я хочу, - це розпоряджатися своїми грошима, щоб це закінчилося, і щоб мій хлопець міг возити мене на своїй довбаний машині", - сказала вона.

Фото: https://www.instagram.com/samasghari/

Сем Асгарі на 12 років молодший від Брітні Спірс. Він народився в Тегерані (Іран) і емігрував у США разом із родиною в ранньому підлітковому віці. У старшій школі він вивчив англійську мову, почав підробляти в автомайстерні, автомийці та кейтерінгу. Працюючи фітнес-тренером, Асгарі ходив на численні прослуховування і мріяв потрапити на телебачення. У 2016 році знайомий запросив його на зйомки музичного відео, яке виявилося кліпом Брітні Спірс Slumber Party. Вже через кілька тижнів пара вирушила на перше побачення, а через 5 років хлопець зробив Брітні пропозицію. Якщо весілля відбудеться, Сем Асгарі стане третім чоловіком поп-зірки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй