RU  UA

Дізнатися

Померла мати Андрія Данилка: артист приховував, що знаходиться в жалобі

Жінка померла на 83-му році життя

Андрій Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, пережив сімейну трагедію. Деякий час назад шоумен втратив маму, проте афішувати цього не став.

Про смерть Світлани Іванівни стало відомо журналістам програми "Вікріття.Післямова". "Новина про смерть матері Данилка ошелешила. Про це досі не було відомо ані пресі, ані Googl-у, ані прихильникам Андрія. Виходить, він не хотів афішувати те, що перебуває в траурі", - розповіли сусіди померлої жінки. За їх словами, мати Данилка померла на 83-му році життя.

Мама Андрія Данилка Фото: Кадр з відео

Про смерть рідної людини шоумен розповів тільки найближчим, в тому числі й своїй бек-вокалістці. "Я знала про це. Мені Андрій написав: "померла мама... ", - зізналася Олена Романовська.

Друг Данилко співак EL.Кравчук розповів, що Андрій був на похоронах і "зробив все як люблячий син". Музикант зазначив, що вони з мамою були близькими друзями.

У 2021 році Андрій Данилко відзначає творчий ювілей - персонажу Вєрці Сердючці виповнюється 30 років. На честь круглої дати продюсер артиста пообіцяв новий кліп, трек і кілька серйозних проектів за його участі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации