Лайм

Бочка з пивом вбила бразильця-іменинника - до цього він шість років боровся з раком і здолав хворобу

Ще нещодавно чоловіка називали щасливчиком

43-річний житель бразильського міста Кампу-Бон загинув на святкуванні свого ж дня народження в резульат вибуху пивної бочки з пристроєм для розливу. До цього чоловік шість років боровся з онкологією і зумів перемогти хворобу.

Як пише New York Post, бразилець орендував автомат для розливу на час вечірки, гостями якої стали його рідні та друзі. В певний момент пристрій відмовив і замість пива почав наливати гостям лише піну. Іменинник і слюсар за професією вирішив його полагодити, але щось пішло не за планом.

Фото: Pixabay

"Виникла проблема і мій дядько подзвонив їм [орендодавцям], - розповіла племінниця іменинника та очевидиця трагедії. - Вони розповіли йому, що зробити, поки вони не приїдуть самі". Як тільки чоловік спробував налагодити роботу автомата, той вибухнув і моментально вбив його осколками, які вразили голову.

Рідні поховали чоловіка вже на наступний день після смерті, а самі досі не вірять в його трагічну долю, адже до цього він шість років боровся з онкологією, провів близько двох місяців у відділенні інтенсивної терапії та все ж зумів подолати хворобу. Його називали щасливчиком.

Незабаром після інциденту поліція опитала свідків і почала розслідування відносно компанії, яка надала родині пристрій для розливу. Експерти мають встановити причину несправності та самого вибуху. У свою чергу, юристи компанії запевнили слідчих, що всупереч показаннями племінниці, клієнту було сказано не ремонтувати апарат самостійно та дочекатися фахівців.

  • Читайте також на theLime, як у "похоронного бюро Вілмора" в США потролили противників вакцин від коронавіруса. Чорна вантажівка об'їхала вулиці містечка Шарлотт з вельми незвичайним слоганом на кузові замість традиційних втішних слів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищає нас з мамою: 4-річна донька Наталки Карпи розчулила словами про тата-військового

Донька української співачки Наталки Карпи Злата зворушливо привітала свого тата-військового з днем народження і показала, як його любить

Символ нашого єднання: зірки привітали українців з Днем Конституції і нагадали про важливість свята

Надя Дорофєєва, Леся Нікітюк, Ілона Гвоздьова та інші українські зірки привітали з Днем Конституції України

Узелков після складної операції на серці знову опинився в лікарні: що сталося

Колишній спортсмен В'ячеслав Узелков, який нещодавно переніс операцію, продемонстрував фото з лікарняного ліжка і під крапельницею