Лайм

Зниклий кіт повернувся додому через 12 років - тепер пухнастик не відходить від господині ні на крок

Зворушлива історія зі щасливим кінцем

Мешканка Британії на ім'я Шеллі Брокбенк була вбита горем, коли її улюблений кіт по кличці Алфі пропав безвісти у 2009 році. Весь цей час сім'я не здавалася і шукала улюбленця, і тільки через 12 років пухнастик повернувся додому.

Як розповіла британка виданню BBC, Алфі з дитинства любив забиратися в чужі машини, якщо вікна залишалися відкритими. Жінка вважає, що саме це і стало причиною його зникнення. На той момент котику було 4 роки.

Фото: Shelley Brockbank

Коли улюбленець зник, Шеллі робила все можливе, щоб його відшукати: розкладала його фотографії по поштових скриньках, зверталася до притулків для тварин, а також вдавалася до допомоги соціальних мереж. Але все було безрезультатно.

Йшли роки і господиня вже стала втрачати надію на возз'єднання з Алфі, але потім натрапила на фотографію свого кота на сторінці місцевого притулку для тварин JSPCA. Брокбенк відразу написала в притулок і домовилася про зустріч. Побачивши хвостатого, сумнівів не залишилося - це був її Алфі.

"Коли ми привезли його додому, він вийшов зі своєї перенески і відразу ж почав тертися об мою ногу, намагаючись потрапити до мене на коліна. Це практично як заявити "Я вдома", - розповіла Шеллі.

Тепер сім'я пильно стежитиме за Алфі і постарається забезпечити йому люблячу та спокійну старість. Та й сам пухнастик навряд чи тепер захоче ще таких пригод.

Фото: Shelley Brockbank

  • Кота замкнули в юудинку на 52 дня, і він дивом вижив. Під час обстеження з'ясувалося, що тварина весь цей час харчувалося одним папером.
  • Читайте також на theLime історію кинутого цуценяти, який жив в черевику, поки його не врятував волонтер. Чоловік оточив малюка любов'ю і турботою, і вже через півроку його зовсім не впізнати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші