Лайм

Дженніфер Еністон та інші зірки "Друзів" зворушливо вшанували пам'ять померлого колеги

Актора Джеймса Майкла Тайлера згадали теплими словами

Новина про смерть зірки "Друзів" Джеймса Майкла Тайлера засмутила фанатів серіалу і його колег, які присвятили акторові теплі слова.

Тайлер, який зіграв менеджера "Центральної кав'ярні" і шанувальника Рейчел Грін Гантера, знімався у ситкомі протягом 10 сезонів. Він помер у віці 59 років від раку простати, який поширився на його кістки.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від David Schwimmer (@_schwim_)

Дженніфер Еністон, яка зіграла Рейчел, вшанувала пам'ять колеги в Instagram.

"Друзі" не були б такими ж без тебе, - написала вона. - Дякую за сміх, який ти приніс у шоу і в усе наше життя. Тебе буде так не вистачати".

Актриса також поділилася уривком з фіналу серіалу, коли Гантер набрався сміливості і зізнався Рейчел у коханні. "Кожен раз, коли я буду пити каву в кафе, або побачу чоловіка з волоссям світлішим за сонце, я буду думати про тебе", - говорить зворушена героїня "Друзів".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Інші зірки серіалу також згадали Тайлера.

"Розмір вдячності, яку ти проявляв кожного дня на знімальному майданчику, - це розмір вдячності, яку я відчуваю за те, що знала тебе. Спочивай з миром, Джеймсе", - написала Кортні Кокс.

"Ми багато сміялися, приятель. Тебе буде не вистачати. Спочивай з миром, мій друже", - йдеться в публікації Метта Леблана.

"Джеймсе, спасибі за таку чудову, незабутню роль у "Друзьях", за те, що ти такий великодушний джентльмен і за все, що було за кадром. Тебе буде не вистачати, приятель", - написав Девід Швіммер, який зіграв Росса.

  • Раніше цього року помер Віллі Гарсон - зірка серіалу "Секс і місто". Актор був відомий за роллю кращого друга Керрі Бредшоу Стенфорда Блетча.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також