Лайм

У "Короля тигрів" Джо Екзотика діагностували агресивну форму раку

Ексцентричний власник звіринця знаходиться у в'язниці

Джозеф Мальдонадо, більш відомий як Джо Екзотик із документального серіалу Netflix "Король тигрів", повідомив про агресивну форму раку простати.

"З сумом повинен сказати вам, що лікарі викликали мене сьогодні і повідомили, що моя біопсія простати показала агресивний рак. Я все ще чекаю на результати іншого тесту, - цитує його CNN. - Прямо зараз я не хочу нічиєї жалості".

Фото: Netflix

Власника звіринця Джо Екзотика було засуджено у 2019 році за звинуваченням у змові з метою вбивства захисниці тварин Керол Баскін, а також за інші злочини, у тому числі жорстоке поводження з тваринами. Баскін, яка володіє притулком для тигрів у Флориді, давно ворогує з Екзотиком, про що розповідає популярний серіал 2020 року.

У зв'язку з діагнозом Джо Екзотика адвокати хочуть переконати суддю звільнити його, щоб він міг отримати "добре лікування за межами тюремних стін". Термін ув'язнення Джо Екзотика становить 22 роки.

Тим часом Netflix отримав права на другий сезон "Короля тигрів". Також у Amazon був запланований серіал з Ніколасом Кейджем у ролі Екзотика, але його скасували, оскільки продюсери назвали історію неактуальною.

  • Раніше від раку простати помер актор серіалу "Друзі" Джеймс Майкл Тайлер, який зіграв Гантера - менеджера "Центральної кав'ярні", безнадійно закоханого в Рейчел.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil