Лайм

Дівчата Playboy розповіли, як Х'ю Хефнер давав їм наркотики для сексу

Препарат метаквалон називали "розсувником ніг"

Життя дівчат у маєтку видавця Playboy Х'ю Хефнера було далеким від безтурботної казки. У документальному серіалі "Secrets of Playboy" колишні подруги покійного Хефа розповіли про наркотики, які робили їх беззахисними перед гостями головного плейбоя Америки.

Фото: Getty Images

"Хеф вдавав, що в будинку не вживають наркотиків, але це була просто брехня. Метаквалон постійно використовувався для сексу, - розповіла Сондра Теодор, яка жила у маєтку Playboy з 1976 по 1981 рік. - Зазвичай ви просто приймали половину таблетки, але якщо випити дві, то знепритомнієш. Була така спокуса, і чоловіки знали, що вони можуть змусити дівчат робити все, що хочуть, якщо дати їм метаквалон".

Колишня помічниця та секретарка Хефнера Ліза Лавінг Барретт підтвердила, що жінкам давали снодійний засіб, одним із ефектів якого є підвищення статевої функції.

"Метаквалон був тим, що ми називали "розсувальником ніг". У цьому весь сенс. Це було необхідне зло для вечірок", - сказала Баррет, яка працювала на магната з 1977 по 1989 рік.

Документальний серіал "Secrets of Playboy" телекомпанії A&E Networks вийде на початку 2022 року. Його творці пообіцяли дослідити "темну реальність, приховану під глянцевим фасадом імперії Playboy Х'ю Хефнера".

"Протягом майже шести десятиліть Хефнер тримав у вузді Playboy. Тепер, через чотири роки після його смерті, інсайдери, колеги, керівники та співробітники готові поділитися повною історією про те, яким насправді було життя у Playboy", - йдеться у описі.

  • Раніше вдова Х'ю Хефнера ледь не померла під час пластичної операції. Модель Playboy погналася за красою, але не врахувала можливі наслідки.
  • Якось Х'ю Хефнер зізнався, що вже й не порахує своїх коханок, яких у нього було понад тисячу. Дівчата розповіли про життя з ловеласом, у якому було все – від сексу за хвилину до розв'язних оргій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria