RU  UA

Дізнатися

Помиритися не вийде: Кім Кардаш'ян назвала причину розлучення з Каньє Вестом

Зірка зробила сміливу заяву

Незважаючи на всі спроби репера Каньє Веста (Йе) налагодити стосунки з екскоханою Кім Кардаш'ян, вона не бачить із ним спільного майбутнього. Модель подала до суду документ, у якому йдеться, що "їхньому шлюбу вже ніхто і ніщо не зможе допомогти".

Фото: SplashNews.com

Також Кардаш'ян розповіла, що вона і її колишній чоловік заслуговують на нове життя, але окремо один від одного. За словами актриси, "союз виявився нежиттєздатним і повністю вичерпав себе".

"Непримиренні розбіжності існували і продовжують існувати між Вестом і мною, що призвело до безповоротного розпаду нашого шлюбу. Нині жодні спільні психологічні консультації та інші спроби примирення не матимуть цінності", - йдеться у заяві 41-річної Кім.

Фото: Getty Images

Відомо, що зірка реаліті-шоу подала прохання про розірвання шлюбу у лютому 2021 року. Кардаш'ян та її адвокат кілька разів зверталися до Веста та його адвоката, щоб справа зрушила з мертвої точки та процес розлучення був запущений. Однак репер вирішив ніяк на це не реагувати, все ще маючи надію врятувати шлюб.

Нагадаємо, Кім Кардаш'ян та Каньє Вест одружилися 24 травня 2014 року. До весілля закохані зустрічалися близько двох років. Разом вони виховують четверо дітей: доньку Норт Вест (15.06.2013), сина Сейнт Веста (05.12.2015), дочку Чикаго Вест (15.01.2018) та ще один син Саам Вест (09.05.2019).

  • Раніше Кім Кардаш'ян підловили за руку з новим бойфрендом. Її помітили у Каліфорнії за руку зі стендапером та коміком шоу SNL Пітом Девідсоном, що спровокувало чутки про можливий роман.
  • Також ЗМІ показали нову дівчину Каньє Веста, і вона на 22 роки молодша за репера. Артист привів модель Вінетрію на баскетбольний матч.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей