Лайм

Це зруйнувало мій мозок: Біллі Айліш розповіла, як на неї вплинув перегляд порно у дитинстві

Співачка була максимально відвертою

Біллі Айліш, яка нещодавно заявила, що важко перехворіла на коронавірус, зробила нове зізнання. За словами артистки, перегляд фільмів для дорослих у 11-річному віці погано вплинув на її психічне здоров'я.

19-річна знаменитість не стала приховувати, що в такому юному віці переглянула багато порнографічного контенту. Після чого її мучили нічні кошмари, а "реальність стала спотворюватися". " Я думаю, що порно справді зруйнувало мій мозок. Я почуваюся неймовірно спустошеною через те, що зіткнулася з цим у такому віці", - сказала співачка.

Фото: instagram.com/billieeilish

"Перші кілька разів, коли я займалася сексом, я не говорила "ні" тим речам, які були не дуже хорошими. Все тому, що я думала, що так і має відбуватися. Я не думала, що це погано. Я думала, так люди і мають займатися сексом", - додала виконавиця.

Зараз Айліш вважає, що доступність порнографічних фільмів у мережі – це велика проблема. За її словами, порнографія спотворює уявлення людини про те, що прийнятно, а що ні. Особливо коли йдеться про підлітків.

Нагадаємо, у 2020 році Айліш стала тріумфаторкою музичної премії "Греммі", здобувши перемогу у чотирьох основних номінаціях: "Пісня року", "Альбом року", "Запис року" та "Найкращий новий виконавець".

  • Раніше Біллі Айліш у сукні з високим розрізом показала секретне тату. Співачка у спокусливому вбранні вразила фанатів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil