RU  UA

Дізнатися

Дружина Віктора Павлика розповіла про сварку зі співаком – вирішити проблему допоможе психолог

Катерина Репяхова вірить у майбутнє своєї сім'ї

Шлюб Віктора Павлика опинився під загрозою через конфлікт його колишньої та нинішньої дружини. Катерина Репяхова подала до суду на Ларису Созаєву за образу честі та гідності, співак відмовився її підтримати, через що між подружжям спалахнула сварка.

Репяхова зі сльозами на очах заявила, що після конфлікту вони з 55-річним Павликом можуть розлучитися. Після цього дівчина на кілька днів зникла із соцмереж, а тепер вирішила прокоментувати ситуацію. Причиною сварки стала колишня дружина артиста, яка, за словами Репяхової, маніпулює ним після смерті їхнього спільного сина. Нагадаємо, що 21-річний Павло Павлик помер у 2020 рокі після довгої боротьби з онкологічним захворюванням.

Фото: https://www.instagram.com/viktorpavlik/

"Моєму чоловікові протягом років вселяли, що він винний в усіх гріхах. У неспроможності, у несамостійності іншої людини винний мій чоловік. І навіть у смерті свого сина. Із цим дуже складно жити, - написала Катерина. - ВП дуже довірлива людина, інша людина це добре знає і тисне на його слабкі місця".

Репяхова оптимістично дивиться у майбутнє з Віктором Павликом, який погодився переглянути своє ставлення до колишньої дружини.

"Мій чоловік готовий працювати над цим почуттям провини, працювати з психологом, заради нашої родини, - розповіла вона. - ВП надто добрий, а інша людина цим користується. Я не можу на це дивитися спокійно. Але ми впораємося! Заради Мішеньки! Чоловік мені пообіцяв, що у нашому житті більше не буде зла".

Фото: https://www.instagram.com/repyahovakate/

Співак, схоже, вирішив підтримати Катерину. У своєму Instagram він опублікував сімейне фото, яке підписав: "З коханою дружиною".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии